Разтърсващо видео на италианската Федерация на медицинските служители показва изтощението и

...
Разтърсващо видео на италианската Федерация на медицинските служители показва изтощението и
Коментари Харесай

Италиански медици: Нямаме време дори да заплачем

Разтърсващо видео на италианската Федерация на медицинските чиновници показва изтощението и размазващата отмалялост от убийствените смени в клиниките в битката за преодоляване на епидемията от COVID-19 в страната.

Лицата на дамите и мъжете са разранени от защитните маски, които, става известно, освен не доближават, както и други защитни дрехи, само че и не са подобаващи, съобщава Канал 3.

" Няма повече време. Нямаме повече кревати, където да лекуваме хората “, споделя глас зад кадър във видеото. " Принудени сме да използваме още веднъж самостоятелните защитни средства, тъй като не доближават, а в доста от случаите те не са и подобаващи. Намираме се в непрекъсната заплаха, знаем, че всеки ден рискуваме заразяване, живеем в постоянен страх да не занесем вируса в нашите домове. Нямаме повече време да плачем, с изключение на в края на дългите убийствени смени.

Виждаме една гибел, която даже няма достолепието да бъде почетена. На хора, които са надалеч от своите обичани същества...

Отиваме по домовете на хората като бойци на фронта – без защита. Сами сме. Ако не спрем тази вълна, ще заплатим най-скъпо – с рухването на цялата система и на всичко, за което си коства да живееш.

Имаме потребност от лечебни заведения, от личен състав. Веднага. Сега. Не на следващия ден. Имаме потребност от квалифицирани експерти, а не рециклирани, не хвърлени като пешки. Имаме потребност също и от вас, скъпи жители.

Затворете се у дома. Всяко излизане на открито отваря вратата пред вируса. Не можем повече да си го позволим. Няма време ", приключва посланието.

Към днешна дата жертвите на коронавируса в Италия вече надвишиха границата от 2000 – общо 2158 са умрелите, 349 за последните 24 часа. 1851 заболели са в интензивни отделения, от тях 823 единствено в Ломбардия, най-тежко ударената от коронавируса провинция.

От общо 27 980 инфектирани, излекуваните са 2749 души, което е с 414 повече от през вчерашния ден, с 2470 нови инфектирани.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрират
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР